26 januari 2012
Klik op een artikel om het te lezen...
Onbevangenheid is een valstrik Klee schildert als musicus Niets wees er destijds op dat ik beeldend kunstenaar zou worden Uitslag van de dieren-tekenwedstrijd Is dit kunst of kinderwerk? Ik wil meten wat schoonheid is Dat zou mijn dochter/zoon ook kunnen     Onbevangenheid is een valstrik
Onbevangenheid is een valstrikKlee schildert als musicus
Klee schildert als musicusNiets wees er destijds op dat ik beeldend kunstenaar zou worden
Niets wees er destijds op dat ik beeldend kunstenaar zou wordenUitslag van de dieren-tekenwedstrijd
Uitslag van de dieren-tekenwedstrijdIs dit kunst of kinderwerk?
Is dit kunst of kinderwerk?Ik wil meten wat schoonheid is
Ik wil meten wat schoonheid isDat zou mijn dochter/zoon ook kunnen
Dat zou mijn dochter/zoon ook kunnen